بادام درختی دو پوست بیشتر از کاهش سطح LDL در خون شما انجام می دهد.
سطوح بالای لیپوپروتئین های LDL در خون شما همچنین به عنوان کلسترول “بد” شناخته می شود یک عامل خطر شناخته شده برای بیماری قلبی است.
رژیم غذایی شما می تواند اثرات عمده ای بر سطح LDL داشته باشد برخی مطالعات نشان داده اند که بادام به طور موثری LDL را کاهش می دهد.
یک مطالعه 16 هفته ای بر روی 65 فرد مبتلا به پیش دیابت نشان داد که رژیم غذایی که 20 درصد از کالری را از بادام تامین می کند، سطح کلسترول LDL را به طور متوسط 12.4 میلی گرم در دسی لیتر کاهش می دهد.
مطالعه دیگری نشان داد که خوردن 1.5 اونس (42 گرم) بادام در روز، کلسترول LDL را تا 5.3 میلی گرم در دسی لیتر کاهش می دهد و در عین حال کلسترول HDL “خوب” را حفظ می کند شرکت کنندگان همچنین چربی شکم خود را از دست دادند.
آنها همچنین از LDL در برابر اکسیداسیون محافظت می کنند، که گامی مهم در توسعه بیماری قلبی است.
پوست بادام سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنل است که از اکسید شدن کلسترول در لوله های آزمایش و مطالعات حیوانی جلوگیری می کند.
این اثر زمانی که با آنتی اکسیدان های دیگر مانند ویتامین E ترکیب می شود حتی قوی تر می شود.
یک مطالعه انسانی نشان داد که مصرف میان وعده بادام به مدت یک ماه، سطح کلسترول LDL اکسید شده را تا 14 درصد کاهش داد.
این باید به مرور زمان منجر به کاهش خطر بیماری قلبی شود بادام کربوهیدرات کمی دارد و پروتئین و فیبر بالایی دارد.
هم پروتئین و هم فیبر برای افزایش احساس سیری شناخته شده اند. این می تواند به شما کمک کند کالری کمتری بخورید.
یک مطالعه چهار هفتهای روی 137 شرکتکننده نشان داد که مصرف روزانه 1.5 اونس (43 گرم) بادام به طور قابلتوجهی گرسنگی و میل به خوردن را کاهش میدهد.
مطالعات متعدد دیگری از اثرات آجیل برای مبارزه با گرسنگی حمایت می کنند.