چهار آیتمی که باید هر ظرف استانداردی داشته باشد!

 در هر زمینه‌ای، لباس مجلسی پوشیده آیتم‌های آشپزی با محصولات فصلی به ترتیب در رتبه‌های اول و دوم به عنوان انگیزه‌های انتخاب ظروف برای طبخ قرار گرفتند.
در روزهای هفته، مواد تشکیلاتی که در اختیار دارم و تعادل تغذیه‌ای ظرف به ترتیب اهمیت در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
به نوبه خود، در زیباترین ارکوپال تعطیلات آخر هفته، آنچه من و یا بستگانم می خواهیم بخوریم به ترتیب اهمیت در مرحله بعدی قرار داشت.

با توجه به اندازه گیری KMO ، داده ها واریانس مشترک کافی را ارائه کردند که امکان تحلیل عاملی اکتشافی را فراهم می کرد. همه معیارها برای تعیین تعداد عوامل معنادار که در یک راه حل پنج عاملی همگرا شده اند استفاده می شود.

چهار آیتم موجود در تجزیه و تحلیل، بار کم را برای همه عوامل نشان دادند و بنابراین از تجزیه و تحلیل بیشتر حذف شدند، یعنی غذا خوردن آسان است، تعداد افرادی که در خانه غذا می خورند، تجهیزات آشپزی که من دارم.

ارکوپال

قیمت مواد تشکیل دهنده به نوبه خود، یک مورد برای دو عامل، یعنی ارتباط با غذاهای دیگر از نظر طعم دارای بارگذاری متقاطع   بود و بنابراین حذف شد.

نتایج تحلیل لباس مجلسی که لاغر نشون میده عاملی توضیحی نشان داده شده است.

عامل اول 3/48 درصد از کل واریانس را تبیین می کند و شامل 5 گویه مربوط به انگیزه های تغذیه سالم است.

عامل دوم 0/19 درصد از کل واریانس را به خود اختصاص داد و شامل 6 گویه بود که همگی به محدودیت ها اشاره داشتند.

عامل سوم 12.1 درصد از کل واریانس را به خود اختصاص داد و شامل پنج گویه مربوط به لذت بود.

عامل چهارم 0/11 مدل انگشتر طلا درصد از کل واریانس را تبیین کرد و شامل سه آیتم مربوط به رژیم های غذایی خاص بود.

در نهایت، عامل پنجم 9.6 درصد از کل واریانس را به خود اختصاص داد و شامل 3 مورد مربوط به سازماندهی وعده غذایی بود.

  • منابع:
    1. Motives for dish choices during home meal preparation
  • تبلیغات:
    1. قبرستانی که در شب ارواح در آن جا دیده می شود!
    2. با در دست داشتن گواهینامه خودرو می توانید خلبان هلی کوپتر شوید
    3. ساخت دستگیره کابینت که هوشمند می باشد
    4. لو رفتن راز پولدار شدن از یکی از ثروتمندترین انسانهای دنیا!!